AaB РMan City Рdagen derp̴

AaB - Man City

AaB gjorde næsten det umulige – at slÃ¥ verdens rigeste klub Manchester City ud af UEFA-cuppen. AaB spillede en rigtig god kamp og specielt i anden halvleg fik de presset Manchester City i bund.

Der var en lidt spændt stemning på stadion og det var nok de færreste der egentlig troede på at AaB havde en chance mod Manchester City. Jeg var noget skeptisk, men da Luton Shelton i slutningen af anden halvleg fik bolden i kassen til 1-0 blev det for alvor spændende. Jeg fik i hvert fald bidt neglene helt ned. Og da der blev dømt straffespark til AaB i sidste minut af kampen og Michael Jakobsen scorede var drømmen en realitet.

Den forlængede spilletid var spændende, kunne AaB holde nullet og måske lave et mål mere? De var tæt på, men det lykkedes ikke. Og så skulle det hele afgøres på straffespark. Zaza var tæt på at nappe et par forsøg, men marginalerne var ikke med. AaB brænder to forsøg og eventyret endte.

Det har været en fantastisk tid med AaB i europæiske kampe. Jeg husker ikke at holdet har spillet så godt, som i de europæiske kampe de har spillet i denne sæson. Igår var ingen undtagelse. De spillede i perioder drømmefodbold og matchede Manchester City.

Eventyret er slut for denne gang, men jeg håber vitterligt at AaB kvalificerer sig til europæisk fodbold igen til næste sæson, for med det hold de har i øjeblikket kan de opnå flotte resultater.

Forhåbentligt får de igen gang i spillet i den hjemlige turnering, men det er alligevel lidt noget andet at spille mod Randers, Sønderjyske eller Horsens.

Tak for nogle helt fantastiske oplevelser!