Om notesblog.dk

notesblog.dk gammelt designnotesblog.dk blev født som weblog engang tilbage i 2002. På daværende tidspunkt øvede jeg mine evner udi webprogrammeringens kunst og notesblog.dk blev min legeplads. Det blev til mange lærerige timer bag tastaturet og en del kode blev forvandlet til en funktionel webside. Dog kan det daværende design vidst diskuteres.

Notesblog.dk version 1.0 nÃ¥ede at have to designs og to administrationssystemer – ingen af dem nÃ¥ede nogensinde at blive helt færdigudviklede, da jeg havde andre ting at tage mig til.

Da jeg endelig måtte indse, at det nok aldrig ville lykkes mig at færdiggøre koden bag bloggen, har jeg valgt at oprette en ny side gennem WordPress. Forhåbentligt kan jeg komme til at bruge mere tid på at blogge, end på at fikse kode.

Bloggen bruger jeg til at skrive indlæg om de ting, jeg går og roder med og til at kommentere på alverdens ting. Det kan være alt fra seriøse emner og dagligdagen, til rent og skært brokkeri eller bare spas og løjer.

For så vidt muligt, forsøger jeg at holde en humoristisk tone i indlæggene. Så hvis du har lyst til at motionere smilerynkerne, skal du endelig bare slå dig løs og ikke være genert.

Jeg håber at dem som gider læse med her, får en god oplevelse og indblik i min, til tider, underlige verden.

Hvem er bag tasterne?

Martin, 30 år, bosiddende i Aalborg i lejlighed nybagt husejer i Birkelse, hvor jeg bor sammen med min dejlige kæreste, uddannet Multimediedesigner og har tidligere arbejdet som webudvikler, arbejder nu som uddannelseskonsulent ved Telenor hvor jeg udvikler e-learning, er AaB fodboldfan og ser mange kampe, spiller selv lidt 7-mands fodbold og træner engang imellem i motionscenter, løbetræner jævnligt og er efterhånden rimelig god på 5 km ruten.

Linkedin