Jagten på den brune sko

Ah, det er dejligt at have fri på en mandag. Jeg har fået sovet længe og skal senere idag en tur omkring storcenteret for at finde et par nye sko. Noget der åbentbart ikke er så let her i Aalborg, hvor jeg i sidste uge var i tre forskellige skobutikker uden at finde nogle sko efter min smag. Hvor svært kan det være, at finde et par mørkebrune lædersko? Åbentbart meget svært. En af de butikker jeg var i havde kun sorte sko, what the f***!?! Sort er åbentbart den farve man skal have på fødderne lige nu.

Men jeg vil ikke have sorte sko, basta! Måske er jeg også lidt kræsen med hensyn til valg af sko eller måske er jeg bare vanemenneske, for jeg vil allerhelst bare have et par sko helt magen til dem jeg har i forvejen. Forhåbentligt finder jeg nogle nye sko idag der er mørkebrune.

Opdatering 10-02-2009
Turen i Aalborg storcenter endte med at jeg var i alle tre skobutikker som findes der. De to første uden den helt store succes, men med en farlig masse prøven og vurdering af sko, uden at finde de helt rigtige. I den sidste skobutik, nummer seks i alt hvis man tæller skobutikkerne i byen med, fandt jeg endelig det par mørkebrune sko jeg ledte efter. Til trods for at skobutikken havde det absolut mindste udvalg af alle butikkerne, havde de trods alt lige den sko der faldt i min smag. Og endda et par næsten magen til mine gamle og til en rimelig pris. Perfekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.