The Original Local Blues Brothers

The Original Local Blues Brothers

Igår var vi til den årlige julekoncert på Skråen i Aalborg, hvor The Original Local Blues Brothers spillede. Det har gennem mange år været en fast tradition at The Original Local Blues Brothers spiller på Skråen mellem jul og nytår. Vi er nogle kammerater der hvert år samles til julefrokost og koncert. Det har vi efterhånden gjort igennem 10 år, så vi kender efterhånden alle de sange bandet spiller og skråler med så godt vi kan.

I år er sikkert sidste gang koncerten bliver holdt i Skråens nuværende lokaler, da Skråen flytter til Nordkraft-bygningen, når den engang står klar. Det betyder at nye fine lokaler erstatter Skråens nuværende slidte lokaler, som er fyldt med stemning og atmosfære. Forhåbentligt bliver det nye sted også godt.

Blues Brothers - Elwood & Jake Rock Nalle

I år var Rock Nalle gæst og selvom han efterhånden er 65 år, så forstår han at give den gas. Det er ikke første gang Rock Nalle gæster showet. Jeg husker at han også var der for et par år siden. Men han er en sikker succes hver gang.

Blues Brothers 2008 Blues Brothers - The Horn Section

Der har været udskiftning på guitar-pladsen, hvor der sidste år kom ny guitarist, som erstattede den legendariske Mr. Bad Finger. Den nye guitarist har dog også fingrene skruet rigtigt på og leverer nogle gode soloer.

Blues Brothers - Jake Blues Brothers 2008

I år var igen en god fest i selskab med The Original Local Blues Brothers og idag trænger jeg til at hvile mig på sofaen. Jeg glæder mig allerede til næste år, hvor vi igen skal til koncert.

1 thought on “The Original Local Blues Brothers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.