Randers regnskov

Idag var vi en tur i Randers regnskov, som var en god oplevelse og rigtigt flot. Jeg var så heldig at få et gavekort til Randers regnskov, så det var jo oplagt at tage derned på sådan en kedelig ferieregnvejrsdag.

Jeg havde kameraet med, så der blev taget en del billeder som jeg har smidt nogle af herunder.

Selve regnskoven består af 3 kupler med regnskov fra henholdsvis Sydamerika, Afrika og Asien. Regnskovsmiljøet er lavet rigtigt flot og naturtro og det er en god oplevelse, at gå rundt på de små stier blandt de fritgående dyr.

Luftfugtigheden er omkring 90-100% i kuplerne, så det er ret varmt at gå rundt derinde. Heldigvis er Randers regnskov lavet sådan, at man kan gå lidt frem og tilbage mellem kuplerne og cafeen som man har lyst til, så der hele tiden er mulighed for at få lidt luft.

Vi gik turen et par gange, for at få det hele set og selvom vi gik samme tur, så var det ikke helt de samme ting vi så. Dyrene fiser jo rundt inde i junglemiljøet og virker til at være ret vant til at der går mennesker rundt og kigger på dem og tager billeder.

Bladskærermyrerne havde travlt med at slæbe blade afsted gennem junglen og stillede velvilligt op til fotografering.

Miljøet er flot lavet og giver en god oplevelse. Der er højt til loftet i kuplerne og man kan komme op i 11 meters højde, hvorfra der er en fin udsigt.

Skildpadderne kigger underligt. MÃ¥ske undrer de sig over hvad det er for nogle underlige mennesker der glor og tager billeder.

En velfriseret abe poserer på en gren foran nysgerrige kameralinser.

Vi fandt Nemo der havde fundet venner i bassinet, sammen med nogle andre Nemo’er.

Vi blev enige om at Randers regnskov var en rigtig god oplevelse. Der er virkeligt gjort meget ud af at få regnskovmiljøet til at være autentisk og oplevelsen af at gå blandt dyrene og blive overrasket af et par aber der hopper rundt i træerne, er rigtig sjovt.

Det er også fedt at man kan gå rundt imellem kuplerne og slangegården, som man har lyst til og i ens eget tempo. Lige da vi kom var der en del mennesker og det er ikke så fedt at gå i nakken på andre folk og vælte rundt i skrigende unger. Så anden gang vi gik rundt var lidt bedre, for der var knap så mange mennesker, så bliver oplevelsen noget bedre.

Vi havde i hvert fald en god eftermiddag under troperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.