Skagen Рhelt p̴ toppen

Endelig fik jeg ferie og det er jo fantastisk at starte ferien med fremragende sommervejr og varmerekorder.

Vi kørte en tur til Skagen idag, for at få lidt frisk luft og se lidt på Danmarks nordligste punkt. Vi valgte at gå ud til Grenen i stedet for at køre med Sandormen, da vejret var helt suverænt og lagde op til at gå i vandkanten med bare tæer.

Efter besøget på Grenen kørte vi ind til Skagen by og gik tur på havnen og i gågaden hvor vi fik noget at spise på en café.

Skagen - Grenen

På Grenen var der fyldt med mennesker, der som os skulle kigge lidt på havene der her møder hinanden og skvulper lidt frem og tilbage.

Skagen - Grenen - Mange mennesker

Mine bare tæer i vandet – ja, ja de er stadig noget blege, men de har jo ogsÃ¥ været pakket væk under skrivebordet i lang tid efterhÃ¥nden. Men det gode vejr skal nok hurtigt fÃ¥ lidt kulør pÃ¥ de blege ben.

Skagen - Grenen - Fødder

To sandorme? Ja, den er god nok, de fiser frem og tilbage fra Grenen i pendulfart, for dem der ikke gider gå. Vi gad godt at gå, for vi skulle ikke nyde noget af at sidde lukket inde i sådan en svedekasse.

Skagen - Grenen - Sandormen

Gamle bunkere fra anden verdenskrig ligger overalt i området. Gad vide om de tyske soldater nød vejret lige så meget, som de badegæster der var på stranden idag eller om de bare blev hundset rundt med af sure befalingsmænd? Jeg tror det sidste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.