Nu med nyt kamera

Nikon D40Så fik jeg taget en beslutning med hensyn til hvilket kamera jeg skulle købe. Jeg fik læse en del på internettet om de to kameraer (Sony DSC-H10 og Nikon D40) og var også en smut forbi en kamerabutik for at se på dem. Utroligt at der skal være så mange overvejelser omkring sådan et køb, men jeg kan nu engang godt lide at have undersøgt tingene ordentligt inden jeg tager en beslutning.

Valget faldt på Nikon D40 spejlreflekskameraet, som jeg var inde i byen og købe igår. Først overvejede jeg at købe kameraet på internettet for at spare nogle penge, men så fandt jeg ud af at den lokale kamerabutik faktisk var billigere. Og så er der altså også et eller andet over den personlige service, som de giver i sådan en kamerabutik. Man får lov til at prøve kameraet og får en masse gode fifs og så er de til at handle med. Så jeg sparede lidt på kameratasken, 4GB memorykort og UV-filter, som jeg fik til en fin pris.

Palme

Nu glæder jeg mig til for alvor at komme igang med at tage nogle billeder og få sat mig lidt ind i hvordan det hele fungerer. I weekenden skal vi en tur hjem til svigerforældrene i Kollund og skal søndag til motorløb på Padborg Park. Der bør der i hvert fald være mulighed for at lege lidt med kameraet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.