Nyt kamera, men hvilket?

Jeg har store overvejelser om at købe nyt kamera, da jeg ikke har et ordentlig i øjeblikket og egentlig godt kunne tænke mig at lege med at tage nogle flotte billeder. Indtil nu har jeg været vant til at have et lille Sony kamera, der ikke kan så mange ting og efterhånden er ved at være gammelt og slidt. Derfor kunne jeg godt tænke mig at investere i et nyt kamera, men jeg er lidt i tvivl om hvilket valg jeg vil blive bedst tilfreds med.

Spørgsmålet er om jeg skal vælge et kompakt kamera med en god zoom-funktion eller et spejlrefleks kamera. Der er jo både fordele og ulemper ved begge og der er jo selvfølgeligt også lige det med prisen. Jeg vil ikke investere hele opsparingen i et kamera, da jeg ikke regner med at skulle tage professionelle billeder, men kun flotte amatørbilleder.

Jeg har kig på to kameraer. Det ene er et kompakt zoom-kamera Sony DSC-H10, der har en fin zoom funktion og ser ud til at være nemt at betjene. Det andet er et spejlrefleks kamera Nikon D40, der er lidt dyrere men som har lidt flere funktioner og mulighed for udbyggelse.

Endnu har jeg ikke helt kunne beslutte mig for hvad der vil være bedst at vælge. Måske der er nogle som har gode råd og erfaring med den ene model frem for den anden.

Gode forslag modtages med kyshÃ¥nd 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.