Ferie og afslapning

Igår var sidste dag på arbejdet inden påskeferien og dagen blev brugt på at afslutte nogle opgaver. Tilfældigvis var månedens fredagscafé også igår, så der måtte jeg jo lige en tur forbi, inden der blev sagt god ferie til kollegaerne og på gensyn den 25.03.

Idag har vi brugt på at slappe af. Vi luftede cyklerne og tog en tur ind til byen, hvor vi gik lidt rundt i butikker og spiste frokost på en café.

paradis-isEfter at have spist frokost smuttede vi en tur forbi den nyåbnede is-butik ParadIS, for selvom vejret var koldt og det småregnede, så skulle vi bare smage isen som vi har hørt skulle være god. Køen udenfor den lille butik, vidnede da også om, at det måtte være godt. Og god det er isen fra ParadIS. Dejlig hjemmelavet is der smager helt fantastisk.

Der er mange spændende is-varianter som f.eks. Ferrero Rocher, Baileys, Kanel, Skildpadde, Mandel m. chokolade, Fersken sorbet og Amaretto. Vi var ikke så modige idag, så vi prøvede Vanille, Banan og Chokolade som var helt suveræne, så det er ikke sidste gang vi kommer forbi ParadIS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.