Hold mobilen opdateret – ZYB.com

ZYB logoFor et stykke tid siden opdagede jeg en fin onlinetjeneste ZYB, der gør det lidt nemmere at holde mobiltelefonens adressebog opdateret, specielt hvis man skifter telefon.

ZYB er en gratis tjeneste, hvor du kan gemme data, såsom kontaktliste, billeder, sms og kalender fra din mobiltelefon. Efter at have registreret en konto på siden og valgt den telefon du har, downloades indstillinger til synkronisering til mobiltelefonen. Derefter er det nemt at synkronisere data mellem mobiltelefonen og ZYB, når der laves ændringer.

På siden kan det lade sig gøre at redigere i f.eks. kontaktlisten eller kalenderen og derefter symkronisere med mobiltelefonen, der herefter er opdateret med ændringerne. Kalenderen kan desuden også synkronisere med Google Kalender.

Jeg har med fordel brugt ZYB, når jeg har skiftet mobiltelefon, da det kun tager ganske kort tid at hente hele kontaktlisten ned på den nye telefon.

Udover at ZYB er smart til at holde mobiltelefonens data opdateret, så er ZYB også et online netværk. Dog har jeg ikke selv brugt den funktion, så den vil jeg ikke sige noget om.

ZYB er smart og jeg glæder mig til at se hvad siden kan udvikle sig til, for der bør være mange muligheder med den tjeneste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.