Flytning

Så varer det ikke længe, før vi bliver husejere. Om knap 3 uger overtager vi huset og skal have flyttet alle vores ting. Heldigvis skal vi ikke lave det helt store ved huset, når vi flytter ind, ikke andet end at male. I hvert fald i første omgang.

Vi er så småt i gang med at pakke i kasser. Det er utroligt så mange ting der dukker frem fra skuffer og skabe, som man egentlig ikke bruger til noget. Det er fordelen ved at flytte, at man får ryddet op i gamle ting og smidt ud.

Når vi flytter ind i huset, får vi pludselig meget mere plads og en have som skal passes, men også slappes af i. Så derfor har vi allerede købt havemøbler og lidt nye møbler, som bliver leveret direkte til døren.

Vi glæder os til overtagelsesdagen og ser frem til de nye omgivelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.