Jubii, en solskinsdag

Finca Dona Maria

Idag har vejret været rigtigt dejligt, efter en nat med torden, vind og regn. Solen har skinnet det meste af dagen og selvom der har været lidt vind, så har det været rigtigt dejligt varmt.

I formiddags løb jeg en tur ned til stranden og hen langs strandpromenaden, helt ud til marinaen, hvor jeg vendte om og tog hovedvejen tilbage til lejligheden. En fin tur på knap 8 km. Jeg fik hilst på et par andre løbere og en ældre spansk mand på en bænk heppede af mig, da jeg løb forbi ham.

Lejligheden Vejen til lejligheden

Ovenover er lejligheden hvor vi bor. Øverst oppe til venstre for elevator-tårnet.

Temperatur 17-02-2010

Vi gik ned til strandpromenaden for at spise middagsmad, selvom klokken vidst var omkring tre. Men vi har jo ferie, så tiden flyder lidt ud. Vi fandt en fin lille restaurant lige ved vandet, hvor vi bestilte en paella med rejer, muslinger og blæksprutte. Jeg var lidt skeptisk ved at der var muslinger i, men de skulle smages. Der var både små og store muslinger, som faktisk smagte helt fint. Lidt gummiagtige og salte.

Restaurant ved stranden

Benalmadena - Paella Benalmadena - Hovedvejen

På vejen hjem var vi et smut forbi købmanden, som jo egentlig ligner alle mulige andre købmænd. Dog er det underligt, at varemærkerne er anderledes end i Danmark. Man er jo vant til at gå efter indpakningerne og kan genkende varerne. Men her i Spanien, skal man lige kigge efter en ekstra gang, for at få de rigtige varer i kurven.

Og sÃ¥ har de bare nogle ting som er underlige. F.eks. kom vi til at købe en yoghurt med mariekiks-smag – en underlig oplevelse.

Benalmadena - Ude at handle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.