Feriedagene er skudt igang

Benalmadena Terrasse Benalmadena udsigt

Så er vi ankommet til lejligheden i Benalmadena efter en stille og rolig flyvetur igår fra Aalborg til Malaga. En tur der kun blev 30 minutter forsinket, fordi der var registreret en ekstra passager, som ikke skulle være med. Det viste sig selvfølgeligt, at en person var registreret to gange.

Vejret hernede er okay, uden at være super varmt. Det regnede igår og der var kun 10 grader, men i forhold til minusgrader og sne og is i Danmark, var det helt dejligt.

Idag er der tørvejr og lidt overskyet, men solen kigger igennem engang imellem, så temperaturen ligger omkring 15 grader og det minder om en forårsdag i Danmark.

Der er blevet installeret trådløst internetforbindelse i lejlighedskomplekset, men det var lidt svært at tilgå igår. Så derfor havde vi besøg af en af naboerne fra opgangen, en flink mand fra Finland, som står for internetforbindelsen. Vi prøvede en masse for at få det til at virke, men måtte konstatere at det ikke lykkedes.

Jeg tror det kan have noget at gøre med, at signalet fra de trådløse antenner har svært ved at nå igennem de tykke mure. På terrassen virker internetforbindelsen i hvert fald.

Men det er nu heller ikke værst, at sidde i solen med computeren 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.