Sne – hvad kan det bruges til?

Sne i Aalborg Limfjordsbroen - sne i Aalborg

SÃ¥ kom sneen for alvor til Aalborg. Her ligger efterhÃ¥nden et godt lag sne, som gør det “spændende” at færdes udenfor.

Vejene er godt fedtet ind i sne og meget glatte at køre på. Det kan lade sig gøre at køre, men det går langsomt. Jeg tror ikke at bilen kom højere op end 2. gear på vej hjem fra arbejde.

Bilen er ikke så glad for alt den kulde vi har i øjeblikket. Det betyder at den ikke rigtigt vil gå i tomgang og at den går ud, når man stopper. Det gør det lidt spændende at køre, for bilen skal betjenes lidt alternativt. Men så er det jo heldigt, at ingen alligevel kan køre særligt hurtigt.

Jeg gik tværs gennem byen her til aften, da jeg skulle til Nørresundby og ikke gad vente på at bilen blev varmet ordentligt op. Flere lastbiler og busser havde svært ved at køre op og over Limfjordsbroen, hvilket gav køer for enden af broen, som også var helt lukket på et tidspunkt i eftermiddag fordi to busser skøjtede rundt på tværs af broen.

Nu må alt det sne gerne snart forsvinde. Det er meget hyggeligt, men utroligt irriterende når man skal udenfor. Jeg glæder mig allerede til uge 7, hvor vi skal en tur til Malaga og forhåbentligt sol og varme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.