DTC på Padborg Park 2009

Padborg Park

Vi har været på besøg i Kollund hele weekenden, hvor vi holdt sommerfest i haven lørdag og var til motorløb på Padborg Park idag søndag.Vejret har heldigvis været rigtigt godt og kun med meget få byger. Vejrudsigten lovede ellers en masse regn og tordenbyger, men vi oplevede heldigvis kun en enkelt byge lørdag aften og heldigvis sad vi indenfor i et festtelt, så vi undgik regnen.

Vi nød det varme vejr idag og fik set en masse ræs og lugtet til brændt gummi.

James Thompson James Thompson

Dagens store vinder i DTC-løbet idag var James Thompson, der tilføjede endnu flere point til sin førerposition. Han var populær, da der blev mulighed for at komme ind på banen og se bilerne og få autografer af kørerne. Det samme var Jason Watt, hvor der var en 20 meter lang autografkø.

James Thompson

James Thompson K. Jensen

Padborg Park

Peugeot Spider Peugeot Spider

Peugeot Spider

Padborg Park

Padborg Park

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.