Store ambitioner – pushup-trusser

Det måtte jo ske før eller siden, når nu alt i hele verden er opfundet og man må finde de gamle ideforslag frem fra gemmekassen. Pushup-trusser til mænd.

Er det nu også virkeligt nødvendigt, at mænd skal til at rende rundt med endnu større buler i bukserne? Kan det virkeligt passe, at det er en turnon hos kvinderne, når de ædlere dele presset hårdt sammen og skubbes frem i en stram cowboybuks, så det ikke kan lade sig gøre at bukke sig for at binde sko?

Det kan da godt være, at det giver nogle mere selvværd, men i længden snyder de vel egentlig bare sig selv. For hvis det endelig lykkes at komme i enerum med en kvinde, så mister de nok selvværdet igen, når de står med bukserne nede om anklerne og hun måbende peger på den lille kalorius, der gemmer sig under den store stofbule i bukserne, for derefter at løbe skraldgrinende væk.

Måske er jeg bare gammeldags, men lad nu bare snablen være som den er. Almindelige bukser er ikke lavet til at indeholde mere end hvad naturen har skabt. Vi skal vel ikke allesammen til at rende rundt i joggingbukser?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.