Hverdagsekspedition

Dagens indkøb tog lidt længere tid idag end normalt, da det lokale supermarked er i fuld gang med ombygning. Det betød at halvdelen af butikken var spærret af og hylderne var rykket rundt, for at få plads til det hele.

Når tingene ikke står hvor de plejer, opdager man hvor stort et vanemenneske man egentlig er. Jeg kan godt lide at komme ind i et supermarked, hvor jeg kender placeringen af varer. Det gør indkøbene lidt nemmere, når man ved hvor der skal ledes.

Når varerne står i en ny rækkefølge skaber det forvirring og der kræves pludselig at man skal til at se sig lidt om. Det er lidt samme effekt, som hvis man handler ind i et andet supermarked end det man er vant til. Pludselig blive man nødt til at tage stilling til hvor det er mest logisk at oliven står. Og derefter skal der så besluttes hvilken slags det skal være, for der er lige pludselig mange flere muligheder.

Ombygning

Selvom jeg er vanemenneske og godt kan lide at gøre dagligdagsindkøb i samme supermarkeder, sÃ¥ handler jeg nogle gange bevidst ind i nye “ukendte” butikker for at opleve noget nyt. Det ender som regel med at blive lidt dyrere, for man ender som regel ved hylder med ting, der normalt ikke ryger i indkøbsvognen. En simpel form for opdagelsesrejsende udi hverdagens kedelige gøremÃ¥l.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.