AaB krise?

Så blev AaBs træner Bruce Rioch fyret idag. Han havde kontrakt frem til nytår, men på grund af manglende resultater, valgte ledelsen at slutte aftalen med omgående virkning.

Rioch førte AaB gennem kvalifikationen til Champions League, hvilket er rigtigt flot og giver AaB en stor økonomisk gevinst, samt nogle gode europæiske kampe.

AaB er kommet sensationelt dårligt fra start i Superligaen og ligger i øjeblikket andensidst i ligaen. Spillet i ligakampene har ikke fungeret og der er ikke blevet lavet mål.

Er holdet i krise? Nogle vil nok sige ja. Jeg tror ikke helt på en krisesituation endnu, men der skal til at ske ændringer, derfor er det vel også ok at fyre træneren før tid for at få nyt liv i kludene.

AaB holdet har vist flot spil i Champions League kampene mod modstandere der har langt mere klasse end de almindelige danske hold. Seneste kamp mod Villareal blev tabt 6-3, men holdet viste flot spil og scorede endelig på deres chancer. Hvis AaB kan overføre noget af det spil de har vist europæisk er jeg sikker på at der nok skal komme point på kontoen i den hjemlige liga.

Der er ingen undskyldninger for at holdet har underpræsteret i ligaen. Der har bare manglet fokus og vildskab og det er kun i glimt det gode spil fra sidste sæson er blevet vist.

Midlertidigt har assistenttræner Allan Kuhn overtaget trænerposten og jeg er sikker på at han kan motivere spillerne til at stå sammen og levere gode præstationer i de næste kampe.

Jeg glæder mig til at se hvem den nye træner bliver og hvad han kan tilføre holdet. Sportschef Lynge Jacobsen skal nok også ud på transfermarkedet i vinterpausen og hente et par klassespillere ind i truppen, for at styrke bredden og skabe konkurrence om pladserne.

Næste kamp er på søndag mod Randers på udebane. Jeg håber og tror at AaB kommer igang og tager de tre point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.