AaB – Manchester United 0-3

Den største kamp i nyere tid på Aalborg stadion er overstået og gæsterne fra Manchester United tog hjem med en 3-0 sejr.

Sejren var helt fortjent, da stjernerne fra Manchester United spillede med et højere niveau og viste hvorfor de vandt Champions League sidste år.

Der var god stemning på et udsolgt Aalborg stadtion, hvor AaB holdet kæmpede alt hvad de kunne og også kom frem til et par gode chancer.

Selvom AaB var presset igennem hele kampen, lykkedes det alligevel for holdet at kombinere sig igennem et par gange og komme frem til fornuftige forsøg. Men det er altså bare lidt noget andet at spille mod Manchester United end mod hold fra den hjemlige liga. Der er ikke meget plads at spille sig igennem på og tempoet er en del højere. Så det var flot at AaB alligevel i perioder formåede at presse spillet op ad banen.

Cimbrertyren på Vesterbro er blevet rød og hvid i anledning af Champions League kampene og det ser virkeligt fedt ud. Flere biler stoppede op for at tage billeder, hvilket skabte ekstra trafikkøer på Vesterbro, som altid er trafikeret.

Det var en god aften på Aalborg stadion med stemning på tribunerne. At AaB ikke vandt havde jeg egentlig heller ikke regnet med, men man har jo altid lov til at håbe på mirakler.

Celtic formåede heller ikke at vinde på udebane mod Villareal, hvor de tabte 0-1. Det betyder at AaB og Celtic stadig ligger side om side, så tredjepladsen er stadig indenfor rækkevidde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.