AaB i Champions League

Så lykkedes det AaB at spille sig i Champions League, ved at slå litauiske Kaunas 2-0 på udebane og samlet 4-0. Spændingen er dermed afløst af store forventninger til det kommende gruppespil i Champions League, hvor AaB helt sikkert kommer til at møde meget bedre modstandere end aftenens tamme modstander, der fik vist to mand ud.

Jeg glæder mig til at følge lodtrækningen til gruppespillet imorgen torsdag fra kl. 18. Lodtrækningen vises på Eurosport hvis du har interesse i at se hvem AaB kommer til at møde.

Jeg er sikker på at der kommer til at være nogle fede kampe på Aalborg stadion mod nogle interessante modstandere. Men om AaB kan begå sig i det fineste fodboldselskab i Europa er en anden sag. Det bliver nogle svære kampe, men et fantastisk fodboldefterår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.