Hovedrengøring

Vi har i den senere tid været generet af vores underbo, der for at sige det lige ud, har været et svin med sin altan. Altanen har gennem en årrække, at dømme udfra ophobning af gammelt ragelse og laget af duelort, været beboet af adskillige duer, der har haft et helt duesamfund dernede.

Der har været en ivrig duetrafik frem og tilbage fra underboens altan og et kuld dueunger er også blevet udklækket. Da vi egentlig gerne vil gøre brug af vores altan og ikke er interesseret i at sidde ovenpå en befængt bakteriebombe og nyde kølige drinks, valgte vi at gå direkte til boligforeingen med fotodokumentation og beklage vores sag.

Efter boligforeningen havde taget et kig på sagerne, valgte de at der skulle ekstern rengøring til, da det ikke ville kunne lade sig gøre for underboen selv at rengøre svineriet.

Igår indfandt der sig så 2 mand fra skadedyrsbekæmpelsen og 4 mand fra et rengøringsfirma på underboens altan. Efter to timers oprydning og rengøring, lykkedes det at få ryddet altanen for alt det ragelse der lå på altanen og var overdænget med duelort. Et par duer måtte også slippe livet og der blev sat et nyt net op foran altanen, så duerne i fremtiden kan holdes ude.

Imorges var det en helt ny fornemmelse at der ikke var duelarm fra underboen. Silence is golden, men duerne har vidst ikke helt forstået at de er blevet smidt ud af deres hjem. Indimellem er der en due der blafrer løs udenfor det nyophængte net på underboens altan. Og på vindueskarmene overfor kan duerne nu ses, hænge ud og undre sig over at der lige pludselig er lukket for slaraffenland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.