Indiana Jones 4

Igår var vi i biografen til premiere på Indiana Jones og krystalkraniets kongerige. Et fantastisk gensyn med Indiana Jones. Som sædvanligt er der højt tempo fra starten af filmen og det fortsætter filmen igennem, hvor Indy og venner bliver jagtet af russiske KGB agenter gennem den Sydamerikanske jungle.

Indy er blevet ældre, men kan stadig svinge pisken og give fjenden et højre hook. Indiana Jones 4 måler sig ikke helt med forgængerne, men holder stadig kvaliteten og stemningen fra de gamle klassikere.

Indiana Jones og krystalkraniets kongerige indeholder masser af Indy eventyr og ender med et tvist, mere vil jeg ikke sige, det må du selv gå i biografen og se. Men jeg kan helt klart anbefale filmen.

Bedømmelse: 1 2 3 4 5 6

Titel: Indiana Jones og krystalkraniets kongerige
Instruktion: Steven Spielberg
Medvirkende: Harrison Ford, Cate Blanchett, Ray Winstone, Shia LaBeouf, John Hurt, Jim Broadbent
Genre: Action, Adventure
Spilletid: 123 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.