Foråret er på vej

Det ser sørme ud til at foråret er på vej. Vejret er blevet noget mere mildt og solen har været en del fremme på det seneste. Dejligt!

I fredags var vi en smut i Blokhus for at trave lidt rundt på stranden og få noget Vesterhavsluft. Det er rart at komme lidt væk fra byen og ud hvor der er god plads og masser af frisk luft. Fiskehandleren stod på stranden og det var en lidt for stor fristelse at se de mange friske fisk, så vi købte rødspætter med hjem til aftensmaden og en røget makrel til middagsmaden.

Igår gik vi en tur ind til byen og rundede blandt andet havneområdet, hvor det efterhånden kan lade sig gøre at se lidt fremskridt i projekt havneforskønnelse. Havneområdet i Aalborg har alt for længe været utroligt kedeligt, men nu begynder det at tage form til et flot havnemiljø med parkområde og havnebad. Jeg ser frem til at projektet bliver færdigt, så vi får et flot havneområde i Aalborg.

Aalborg havn

På vores byvandring gik vi en tur forbi Aalborg Kloster, da Pia ikke havde set det før. Klosteret ligger gemt lidt ad vejen fra Klostertorvet hvor de omkringliggende beværtninger har udendørs udskænkning. Aalborg Kloster er bygget i 1431 og er idag ældreboliger. Det er en flot historisk bygning der har mange detaljer.

Aalborg Kloster 2

Aalborg Kloster 1

Ved siden af klosteret ligger domkirken Budolfi kirke, der er fra 1300-tallet og er en af de meget markante kirker i Aalborg.

Budolfi Kirke i Aalborg

Det har været en dejlig forlænget weekend med tiltrængt afslapning og godt vejr, så nu er der ladet op til endnu en uge på fabrikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.