Biograf med charme

Her til aften var vi en tur i Pandrup Kino og se American Gangster, der varmt kan anbefales. Pandrup Kino er en lille lokal biograf, der drives af frivillige. Der vises en ny film hver uge og gerne nogle forholdsvis nye film. Selve biografsalen har plads til 134 personer og lydsystemet er det samme som bruges i den nye biograf i Biocity i Aalborg.

Vi var en smut i operatørrummet for at se hvordan det hele fungerer. Og det var ret spændende at se hvordan de kæmpe ruller film køres frem og tilbage i et finurligt system, der på mange måder virker ret gammeldags. Men det fungerer fint og der er en vis charme over film på ruller istedet for digitaliserede udgaver.

Så vi havde en rigtig hyggelig aften i Pandrup Kino i selskab med American Gangster, der forøvrigt er 4,5 km. lang på filmrullen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.