Uh, se mig

Bluetooth headset til mobiltelefonen er helt vildt smarte. Så slipper man for at rode rundt med kabler, der altid ender med at hænge fast i et eller andet.

Men hvad sker der for de folk, som konsekvent går rundt med bluetooth headsettet hængende på øret? Også når de ikke bruger det. Uh, se mig, jeg har investeret 299,- i et stykke kinesisk plasticelektronik. De vader rundt i varehuse og indkøbscentre uden nogensinde at foretage en samtale, men headsettet det skal hænge der og flagre fra øret, som et andet høreapparat i overdimensioneret format. Og hvis det så bare ville hjælpe på deres hørelse, så de kunne høre mig råbe grimme ting efter dem, mens jeg med indkøbsvognen forsøger at køre haserne af dem.

Det kan da ikke passe at nogle mennesker virkelig er så dovne, at de ikke gider fiske et headset op ad lommen når telefonen ringer. Istedet vælger man at løbe rundt som total idiot, hvis nu et meget vigtigt opkald skulle komme, der midt i Bilka mellem rækker af remoulade og osterejer.

Lad os nu blive fri for at se på de bønder, der ikke kan finde ud af at afmontere et headset fra øret. Det er en udbredt misforståelse, at almindelige karbonadedanskere bør være så afhængige af elektronik.

3 thoughts on “Uh, se mig

  1. hahaha ….. hvor morsomt! Du har ganske ret! Jeg har ogsÃ¥ lagt mærke til de underlige apparater, nogle folk vælger at vade rundt med i øret. Utroligt, at det skulle være hip!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.