Telefonen er syg

k810iFor nyligt begyndte min Sony Ericsson K810i pludseligt at opføre sig underligt. Menuerne frøs og telefonen gik ud, sådan helt spontant, både når telefonen blev brugt, men også når den bare lå på bordet. Eneste mulighed for at få liv i maskineriet igen, var at tage batteriet ud og sætte det i igen.

Nu er telefonen indleveret til reperation og kommer forh̴bentligt tilbage i rask tilstand. I mellemtiden har jeg reservetelefonen i brug og det er da en ordentlig krabat РNokia N73.

Jeg glæder mig til at få min telefon tilbage.

1 thought on “Telefonen er syg

  1. Jeg har selv en K800i, og den har altså også fået en tendens til at fryse fuldstændigt. Og så må man pille batteriet ud, og starte forfra. Så det kunne være jeg skulle sende min samme vej?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.