Imorges læste jeg i avisen, at der i løbet af i år skal være opsat postkasser i alle etageopgange nederst i opgangen, så posten undgår at skulle løbe på f.eks. 3. sal, for at smide posten ind gennem brevsprækken. Ikke en idé jeg umiddelbart synes er særlig fed. Nok mest fordi vi bor på netop 3. sal.

Post, reklamer og avisen vil blive leveret i en postkasse nederst i opgangen. Kald mig magelig, men det kommer da til at ændre lidt på morgenritualerne, når jeg med morgenhår og søvndrukne øjne, bliver nødt til at vade 3 etager ned, for at hente morgenavisen. Der bliver morgenmotion, hver morgen. Føj. Så er det altså lidt mere behageligt, at morgenavisen bare ligger lige indenfor døren, varm og klar til at læse.

På den anden side, giver det meget god mening, at posten ikke skal rende op og ned i etageejendomme hver dag. Det må alt andet lige blive til en del kilometer op og ned. Byposten i de ældre kvarterer skal have et godt kondital, hvorimod landposten godt kan være en halvfed støder der afleverer posten ud af bilruden.

Endnu er der ingen postkasser i vores opgang, men dagen kommer på et tidspunkt. Der er nedtælling.