Bilproblem løst

Bil i sne

Idag var vejene sådan nogenlunde ryddede, så jeg ville lige se om bilen ville køre idag.

Da jeg kom ned til bilen, blev jeg lidt overrasket, for der var faktisk slet ingen sne på den. Enten har sneen blæst udenom eller også har en eller anden ledt efter sin bil i snemængderne og så kommet til at grave den forkerte bil fri.

Som jeg havde forudset, var bilen ikke meget for at gå i tomgang. Så jeg måtte holde og gasse lidt op, inden jeg forsøgte at trille ud på vejen, hvor den fik gas for at bilen ikke skulle gå ud.

Jeg fandt dog en løsning på tomgangsproblemet ser det ud til.  Efter en tur forbi tankstationen, fik jeg hældt en flaske kaburatorvæske i benzintanken. Det skulle være med til at forhindre kondens og frost i benzinen. Og umiddelbart ser det ud til at virke, for da jeg skulle hjem fra arbejde var der ingen problemer med bilen. Den gik ikke ud en eneste gang.

Snerydning på gaden

Sne i gården

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.