Skæv koldskål

Koldskål er lækkert. Men hvorfor er det altid sådan, at når man køber en liter koldskål og en pose kammerjunker, så er der altid for mange kammerjunker til den ene liter og alligevel for lidt til at det passer til to liter?

Man vil ikke have for få kammerjunker, så man kun skal sidde og søbe koldskål. Men man vil heller ikke have en kæmpe bunke knastørre kammerjunker, der kun lige bliver fugtet af koldskålen og som klistrer ganen helt sammen.

Hvis man putter lige tilpas med kammerjunker i koldskålen, er der altid en kvart pose tilbage, som alligevel er for lidt til den næste liter koldskål og som på et eller andet tidspunkt, ender med at overvintre bagerst i køkkenskabet og næste sommer er stenhårde dejklumper.

Dem der laver kammerjunker har gennemskuet, at de skal have os til at købe en masse kammerjunker, for at få dem til at passe med mængden af koldskål.

Jeg gad godt, at man kunne få koldskål og kammerjunker der mængdemæssigt passer sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.