En lørdagstur i byen

Vi var en tur inde i byen idag for at bruge det gavekort til Salling, som vi fik i julegave. Vi fik købt et par nye puder til sofaen, så nu er middagsluren sikret.

Selvom der er udsalg i byens butikker, så var der ikke så mange mennesker heldigvis. Vi kom forbi en demonstration, hvor Palæstinensere med bannere og flag gav udtryk for deres utilfredshed med krigen der raser løs. En krig der måske efterhånden trænger til at finde en afslutning.

Vi parkerede på toppen af Føtex og kunne herfra se byggeriet af det nye indkøbscenter Friis, der bygges på grunden hvor Magasin og Metax-parkeringshuset lå.

Håndværkerne var i fuld sving idag, men der skal også laves en del. For centeret bliver på 60.000 kvadratmeter og kommer til at indeholde 60-75 butikker, cafeer og restauranter. Derudover kommer centeret til at indeholde et hotel, 5.300 kvadrameter kontorer og 850 parkeringspladser.

Jeg er spændt på om sådan et center, betyder noget for de små specialbutikker der ligger i midtbyen. For det vil være lidt ærgerligt hvis konkurrencen bliver så stor, at de små specialbutikker må lukke. Men det bliver spændende at se hvad det nye center kan tilbyde.

Friis centeret forventes at være klar til åbning omkring påsken 2010.

Friis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.