Grimme anhængertræk

Jeg synes tit at man ser biler i trafikken, som pÃ¥ anhængertrækket har placeret en tennisbold eller en tom plasticbøtte, i stedet for den dut der normalvis dækker anhængertrækket – en sÃ¥kaldt kuglebeskytter.

Det er jo ikke fordi at en sådan kuglebeskytter gummidut koster alverden, så hvorfor vælger man i stedet for at placere en gammel slidt gennemskåret tennisbold på anhængertrækket på sin 250.000 kr. bil? For det er ikke kun gamle nedslidte biler, der kører med tennisbolde og sågar gamle halverede aloe vera plasticflasker på anhængertrækket.

Jeg tror at der er tale om bilejere der har givet op. De har simpelthen fået stjålet deres kuglebeskytter så mange gange, at de ikke gider rende i Biltema og købe flere. De har kastet håndklædet i ringen og vælger i afmagt at finde den første genstand i garagen der passer på anhængertrækket. Så undgår man at anhængertrækket ruster.

Så for at vi alle kan blive fri for at se på grimme genstande bagpå biler, vil jeg hermed opfordre alle i hele Danmark til at lade være med at stjæle kuglebeskyttere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.