Kom så de røde. Det lugter af guld

Idag spiller AaB mod FC Midtjylland i en fodboldkamp, der er meget vigtig for AaBs bestræbelser på at blive mestre. Kampen der foregår i Herning på FCMs hjemmebane, bliver svær for AaB hvis man ser på statistikken, for i de seneste tre opgør på SAS Arena i Herning, har AaB ikke vundet.

Det er ligaens bedste hjemmehold FCM, der møder ligaens bedste udehold AaB, så der er lagt op til et tæt opgør. Jeg tror dog mest på AaB som vinder i dagens kamp, da de har været meget stabile og muligvis har den bedste holdgejst i øjeblikket. Dog stiller AaB uden førstemålmand Karim Zaza, der er blevet skadet. I stedet skal 20 årige Kenneth Stenild bevise, at han kan klare konkurrencen på højeste niveau. Jeg tror på at talentet kan holde, også i en så vigtig kamp.

Jeg glæder mig til kampstart kl. 14 og til at se et forhåbentligt spændende opgør med AaB som vinder.

P.S. Desværre har jeg været for sent ude og har ikke fået billet til den afsluttende kamp på Aalborg Stadion mod OB den 24. maj hvor guldet kan blive udløst. Så hvis du sidder inde med en billet til den kamp, er jeg meget interesseret i at købe, så smid mig en mail på martin[at]notesblog[dot]dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.