Vinter ved Limfjordsbroen Vinter ved Elbjørn

Kulden fortsætter åbentbart og det ser ikke ud til at frosten forsvinder sådan lige med det samme.

Vi begav os ud på en gåtur idag og gik ned forbi havnen for at se hvor meget is der er kommet på fjorden. Limfjorden er ikke helt frosset til, men der ligger rigtigt meget is derude. Isbryderen Elbjørn der ligger i havnen og fungerer som restaurant, må da siges at have fået den helt rigtige kulisse.

Vinter ved havnen i Aalborg

Jeg kan huske at min mormor engang fortalte, at da hun var barn var der så meget is på Limfjorden, at man kunne stå på skøjter fra Aalborg til Nørresundby. Det kan man nu ikke helt endnu. Men i “gamle” dage var der åbentbart endnu mere kulde end vi har nu. Brrr.

Vinter i Hjelmerstald Vinter i Hjelmerstald

Inde i gågaden var der faktisk rigtigt godt ryddet for sne, men stadig glat. Det opdagede en forbipasserende fodgænger, da han skvattede på en isglat flise.