Aalborg Zoo – en dag i marts

Isbjørneunge

Vi tog en tur i Aalborg Zoo idag for at se den isbjørneunge der blev født i december. Den var vældig aktiv idag og løb rundt udenfor. Dog har den endnu ikke helt styr på motorikken, så den havde svært ved at stå fast på de glatte sten og skrumlede indimellem rundt. Men det er en sød lille isbjørn og den ser ud til at have det godt i Aalborg Zoo.

Kameraet var med så det blev til et par billeder fra Aalborg Zoo, som du kan se her:

Isbjørneunge

Isbjørneunge

Isbjørneunge

De fleste dyr var ude idag og var ret aktive. Måske fordi det var omkring fodringstid. Bavianerne livede i hvert fald op, da dyrepasseren kom kørende med mad.

Chimpanserne sad og surmulede og det så ikke ud som om de var meget for at være blevet lukket udenfor idag. De lignede nogle der frøs og trængte til en varm frakke og en kop kaffe. Surmuler.

Bavianer Chimpanser

Orangutangerne har indimellem sceneskræk, hvilket resulterer i at de kigger ondt pÃ¥ en og gemmer sig under deres sæk. Det virker ikke altid som om at de gider blive gloet pÃ¥ af fremmede mennesker. De ligner nogle der tænker: “Lad mig være i fred for f****n!”. Man forstÃ¥r dem.

Orangutang

Elefanterne blev fodret og så ualmindeligt tilfredse ud. Kænguruen havde også fået en unge og som en anden doven teenager, hang den i moderens pose og gad ikke selv gå.

Elefant Kænguru

Pingvinerne ligger på æg i øjeblikket og gemmer sig i deres huler.

Mange af pingvinerne havde dårlig mave og lagde ikke skjul på det. Det sprøjtede med klæbrig afføring. Og pingviner tager ikke hensyn til andre, de sprøjter bare deres dårlige mave ud lige der hvor de står. Bare ærgerligt hvis man er en pingvin der står i vejen. Der skød stråler af pingvinafføring ud fra pingvinhulerne. Et vældigt charmerende dyr.

Pingvin på æg Pingvin med dårlig mave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.