Jeg er ved at være træt af vores kære landstræner i fodbold. Hans fodboldfilosofi er fin nok, men det er bare som om at det ikke altid er de rigtige spillere der udtages til pladserne på banen og indimellem laver han nogle underlige ting.

Hans forkærlighed for specielt spillere fra københavnerklubber er jo til at brække sig over. Efter min mening er det bestemt ikke altid de bedste spillere han udtager fra den danske liga. Jeg synes også at han indimellem er lidt for god til at ryste posen og skifte for meget ud i truppen. Det bliver svært for holdet at finde en rytme, når der hele tiden er nye spillere med. At hr. Olsen bliver ved med at undgå at udtage oplagte emner fra en stærk AaB-trup forstår jeg heller ikke. Om nogen har de da bevist, at de kan være med blandt de bedste.

I denne uge var Morten Olsen så igen på banen med en hovedrystende udtalelse. Landsholdsaktuelle spillere fra FCM og AaB skal ikke forvente at komme med i landsholdstruppen til kampene mod Malta og Albanien. Grunden er at FCM og AaB spiller kamp mandag aften, en kamp som vises i tv og som klubberne får tv-indtægter på. Landstræner mener ikke at spillere som måtte blive udtaget fra en af de to klubber, vil kunne blive spillet ind på landsholdet, fordi de vil komme til at gå glip af tre træninger og først møde til landsholdssamling tirsdag i stedet for mandag (kampen spilles lørdag).

Nu må han sgu stoppe! Ville det have været et problem, hvis det var en af de faste spillere fra en udenlandsk klub det drejede sig om? Hvad nu hvis Christian Poulsen skulle spille kamp for klubholdet op til en landsholdssamling, ville landstræneren så lade være med at udtage ham?

Endnu engang har hr. Olsen en undskyldning for at undgå at udtage AaB spillere til landsholdet!