Posten bringes ud, men ikke op

Imorges læste jeg i avisen, at der i løbet af i år skal være opsat postkasser i alle etageopgange nederst i opgangen, så posten undgår at skulle løbe på f.eks. 3. sal, for at smide posten ind gennem brevsprækken. Ikke en idé jeg umiddelbart synes er særlig fed. Nok mest fordi vi bor på netop 3. sal.

Post, reklamer og avisen vil blive leveret i en postkasse nederst i opgangen. Kald mig magelig, men det kommer da til at ændre lidt på morgenritualerne, når jeg med morgenhår og søvndrukne øjne, bliver nødt til at vade 3 etager ned, for at hente morgenavisen. Der bliver morgenmotion, hver morgen. Føj. Så er det altså lidt mere behageligt, at morgenavisen bare ligger lige indenfor døren, varm og klar til at læse.

På den anden side, giver det meget god mening, at posten ikke skal rende op og ned i etageejendomme hver dag. Det må alt andet lige blive til en del kilometer op og ned. Byposten i de ældre kvarterer skal have et godt kondital, hvorimod landposten godt kan være en halvfed støder der afleverer posten ud af bilruden.

Endnu er der ingen postkasser i vores opgang, men dagen kommer på et tidspunkt. Der er nedtælling.

3 thoughts on “Posten bringes ud, men ikke op

  1. Jeg tror man får nogle motherfuckerlægmusker som post i en by som Aalborg. Du har sgu godt af at bevæge dig lidt, dovenlars.

  2. Jeg gider helst ikke bevæge mig for meget nÃ¥r jeg lige er stÃ¥et op, jeg kunne jo blive vÃ¥gen af det 🙂

    Men der er nok lige et par rutiner der skal ændres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.