På et tidspunkt sidste år prøvede jeg auktionssitet Macca.dk og vandt en auktion på et minicruise mellem Frederikshavn og Oslo. Minicruiset var gældende for 2 personer og endte op i en pris af 311 kr i alt inklusive forsendelse af den favorable pris af 90 kr!

Jeg fik betalt for varen og Macca ville derefter sende varen indenfor 2-3 arbejdsdage. Pengene blev trukket fra min konto og nu skulle det så bare være et spørgsmål om tid før minicruiset kom ind gennem brevsprækken.

Der gik en uge og der gik halvanden uden at der kom post fra Macca, så jeg skrev en mail til dem for at høre hvor varen blev af. Beskeden var at de ikke lige havde den hjemme, men at de snart ville få den hjem og afsende den. Endnu halvanden uge gik, ingen post fra Macca. Endnu en mail sendt afsted. Svaret var denne gang at nu var varen kommet på lager, så de ville sende den hurtigst muligt.

Halvanden uge gik, stadig ingen post fra Macca. Igen en mail afsted. Ingen klart svar fra dem. Jeg følte lidt de egentligt bare trak tiden, så jeg sendte efter halvanden uge mere en mail for at få mine penge refunderet og oprettede en sag på deres webside. Ingen svar…næsten to uger gik og jeg skrev igen til dem for at få dem til 1) at sende varen eller 2) at give mig mine penge tilbage.

Langt om længe indvilgede Macca i at refundere pengene, men i stedet for at overføre pengene tilbage til min konto, indsatte de dem på min Macca-konto. Fantastisk, som om jeg nogensinde ville gøre brug af deres “service” igen! Fra Macca-kontoen kan man godt nok vælge at få overført pengene man har tilgode til ens egen bankkonto. Det har jeg så prøvet at få gjort 3 gange uden at jeg har set en rød reje.

Aldrig har jeg oplevet en internet-virksomhed med så dårlig service. Det er umuligt at ringe til dem, da de simpelthen ikke har et officielt kundeservicenummer. Alt foregår via mail, hvilket også kan være udemærket. Men det hele falder til jorden, når de personer der sidder bag ved mailboksen ikke er kompetente nok til at yde en ordentlig kundeservice og tage hånd om de sager der kommer ind.

Idag læser jeg så at Macca.dk er ved at gå konkurs. Ja, det undrer mig ikke det mindste! Lad dem gå ned med et brag. Mine penge får jeg nok alligevel aldrig at se igen.