Flot præstation af AaB

AaB spillede her til aften 0-0 mod Celtic på udebane i en spændende kamp. Et point er meget tilfredsstillende i en kamp, hvor Celtic var nærgående en del gange, men hvor AaB kæmpede alt hvad de kunne og også kom frem til et par udemærkede chancer.

Det var et helt andet AaB hold idag, i forhold til det hold der tabte 0-2 til AGF i lørdags. AaB kæmpede hele kampen igennem og målmanden Zaza reddede et straffespark efter 30 minutter. I slutningen af anden halvleg var der stor forvirring omkring en nødbremse, hvor AaBs Beauchamp blev vist ud, selvom det var Michael Jakobsen der lavede frisparket. Skandaløs dommerkendelse.

Alt i alt en fremragende præstation af AaB og 1 point er i hus. Jeg glæder mig til den 30/9 hvor Manchester United kommer på besøg på Aalborg stadion.