Idag gad vi ikke lave aftensmad, da jeg kom sent hjem fra arbejde med flyet efter en hel dag i København. Derfor smuttede vi en tur på den lokale grillbar, for at få sulten stillet og vi havde lyst til at være lidt usunde idag.

Mens vi ventede på vores bestilling kunne vi følge lidt med i betjeningen, der viste sig at være et par forvirrede unge piger. De brugte blandt andet en del tid på at bakse en bøfsandwich sammen og da den var klar kunne de ikke finde frem til den person der havde bestilt den. En mand ved disken sagde: “Jeg har bestil pølsemix, ikke bøfsandwich”. Og den forvirrede grillpige der åbentbart havde misforstået bestilling udbrød højlydt: “Hvorfor lyder pølsemix altid som bøfsandwich”, hvorefter hun kylede en stak skiveskårne pølser i frituren.

Pølsemix = Bøfsandwich? Hmm, jeg tror mere det er dårlig hørelse.