De rigtige syrlinger med ishockymålmand

Nogle i Haribos marketingafdeling har efter min mening begået en brøler i et forsøg på at opdatere et af deres klassiske produkter. Produktet jeg taler om er de fantastiske vingummier Syrlinger som efter min mening er et af de bedste vingummiprodukter på markedet.

Syrlinger har så længe jeg kan huske være forbundet med en ishockey målmand, der har prydet forsiden af posen. At det har været en ishockeymålmand der har været valgt til produktet, har nok noget at gøre med at selve vingummien ligner en ishockeypuck. Flad og rund.

Til min gru har Haribo for ikke så længe siden, valgt at udskifte den klassiske mandige ishockeymålmand udenpå posen med en volleyballspillende fletningetøs. Hvad fanden skete der lige for det?

De falske syrlinger - Fletningetøsen, phøj!

Fletningetøsen spiller volleyball med ishockeypucke eller meget fladmaste volleybolde, det hænger sgu da ikke sammen. Det tyder på at Haribo har valgt at gå efter en lidt anden målgruppe og har gjort Syrlinger til tøseslik!

Haribo tag jer nu sammen. Jeg hader at stå i kiosken og flagre med en pose slik hvor der er en grim fletningetøs udenpå, det krænker min maskulinitet.

Lad os få ishockeymålmanden tilbage!