Iron Man

IronmanIgår var vi i biografen for at se præmieren på Iron Man. En film jeg ikke på forhånd havde det store kendskab til og dermed heller ikke de helt store forventninger.

Iron Man er en filmatisering af Stan Lee’s, Marvel tegneseriehelt der første gang blev introduceret i 1963.

Historien handler om våbenfabrikanten og playboyen Tony Stark, der under en fremvisning af nye våben i Afghanistan, bliver taget til fange af terrorister, der tvinger ham til at udvikle sit nyeste missil til dem.

I stedet laver Tony Stark en jerndragt med indbyggede våben og flygter tilbage til USA, hvor han nu er blevet klogere efter at have set hvad de våben han fremstiller bruges til. Han går igang med at udvikle en ny version af jerndragten, mens hans kompagnon Obadiah, der har onde hensigter, stjæler ideen til jerndragten for at udvikle et effektivt krigsvåben.

Selvom jeg ikke kendte så meget til historien i forvejen, var det nemt at få noget ud af filmen, da den ikke kræver at man har en forudgående viden til Iron Man. Udover at have en fin historie og nogle gode karakterer, så er der også en god humor i filmen, så vi blev godt underholdt.

Bedømmelse: 1 2 3 4 5 6

Titel: Iron Man
Instruktion: Jon Favreau
Medvirkende: Robert Downey Jr., Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow, Terrence Howard
Genre: Action, Adventure, Sci-fi
Spilletid: 123 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.